La pas prin București & Evenimente · Studenție & Carieră · Viața în București

5 motive pentru care merg la Social Media Summit București

Nu știu unde vă petreceți voi ziua de 1 martie, dar eu am mi-am stabilit deja ce fac: în prima zi din martie merg la Social Media Summit București.

*

Ce este Social Media Summit (SMS) București?

*

SMS București este prima conferință a acestui an la care particip și care promite să dezvăluie peisajul social media din 2017. Organizat de Revista Biz, evenimentul are loc la Radisson Blu Hotel și reunește mai mulți speakeri din diferite companii.

*

*

De ce merg eu la Social Media Summit București?

1. Cunosc persoane noi și descopăr bloguri interesante (nu mi s-a întâmplat niciodată să merg la o conferință de profil și să nu plec de acolo cu cel puțin un contact nou sau un pont legat de un blog pe care ulterior ajung să îl urmăresc)

2. Revăd persoane cunoscute și povestim în pauzele dintre conferințe (fie că le-am cunoscut cu ocazia unor evenimente similare sau nu, am ocazia să revăd persoane cunoscute și să ne punem la curent cu noutățile)

3. Aflu informații despre companiile de la noi (sau am ocazia să ascult vorbind persoane din interiorul companiilor, ceea ce mi se pare foarte interesant pentru o persoană la început de carieră; nu se știe niciodată cu cine voi ajunge să lucrez la un moment dat)

4. Descopăr oameni din domeniu pe care ajung să-i urmăresc cu interes (trebuie să recunosc: nu de fiecare dată numele speakerilor îmi sună cunoscut; discursurile unora dintre ei însă mă determină să le dau follow pe loc și să-mi amintesc cu drag, peste ceva timp despre om și/sau despre evenimentul la care l-am întâlnit)

5. Adun informații noi și folositoare (am lăsat acest aspect la urmă pentru că mi se pare, de fapt, cel mai important; dacă ar fi să le ierarhizez, cu siguranță, ăsta e primul motiv care mă scoate din casă și mă trimite direct la conferință)

Tu la ce evenimente ți-ai propus să mergi în luna martie?

Spune-ți părerea